Author: CoSolve-19

CoSolve-19 / Articles posted by CoSolve-19

Në datën 1 Mars, 2023, mbylli fazën e tij të parë projekti ConnectIT 2.0, në një aktivitet përmbyllës, ku morën pjesë mbi 80 të ftuar (studentë, bashkëpunëtorë të projektit dhe biznese që kishin përfituar nga shërbimet e ConnectIT). Aktiviti mundësoi jo vetëm ndarëjen e eksperiencave më të mira të bashkëpunimeve mes studentëve dhe përfaqësueseëve të...

"Gjelbër" është një restorant mjaft i preferuar, në një nga zonat më të populluara në Tiranë, i cili ofron vakte të shëndetshme vegjetariane dhe vegane. Drejtuesi i biznesit Gerhard Veizi, tregon se një nga sfidat dhe dëshirat e tij më të mëdha ka qenë ndërtimi i një faqeje web-i e cila do të mundësonte një...

CoSolve-19 iniciativa e përbashkët e programeve dypalëshe të Bashkëpunimit gjermano-shqiptar për Zhvillim, përkatësisht ProSEED dhe SRD, kishte për qëllim mbështetjen e ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e bujqësisë, turizmit e të tjerë, për të kaluar me sukses krizën e COVID-19 nëpërmjet këshillimit dhe trajnimeve me qëllim ruajtjen e vendeve të punës....

Prej vitit 2011 "Caravan Horse Riding Albania" mikpret adhuruesit e kuajve, natyrës, historisë dhe kulturës. Vetëm pak kilometra larg Gjirokastrës qytetit të gurtë të shtëpive muze të mbrojtura nga UNESCO gjenden stallat në të cilat ndodhen rreth 40 kuaj, me të cilët ofrohen ture fantastike në shtigje si "Following Zagoria pathways" dhe "King Skerdilajd Army...

Pemla është kompania e parë e licencuar në Shqipëri për prodhimin e gjalpit të arrorëve dhe një nga historitë e suksesit nga CoSolve. Ana Shima, themeluese dhe drejtore ekzekutive e Pemla, ndan me ne rrugëtimin e tyre me CoSolve-19 dhe impaktin që programi pati për tejkalimin e një momenti tepër të vështirë për biznesin pas...