500 biznese të tjera fillojnë rrugëtimin e CoSolve-19

84 biznese të tjera nga sektori i bujqësisë
fillojnë rrugëtimin e CoSolve-19

64 biznese të tjera nga sektori i turizmit
fillojnë rrugëtimin e CoSolve-19

80 biznese nga sektorë të tjerë fillojnë rrugëtimin e CoSolve-19

Registration for Workshop on CoSolve-19 advisory approach Apply Here

Rifillojmë së bashku me CoSolve-19

CoSolve-19 është një iniciativë e përbashkët e Qeverisë Gjermane dhe Qeverisë Shqiptare,

e cila zbatohet nga GIZ.

01Qëllimi

Mbështetja e ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme në sektorët e bujqësisë, turizmit dhe sektorë të tjerë, për të kaluar me sukses krizën e COVID-19 nëpërmjet këshillimit dhe trajnimeve me qëllim ruajtjen e vendeve të punës.

02Këshillim

Shërbimet trajnuese dhe këshilluese do të kryhen virtualisht dhe/ose fizikisht në varësi të situatës së COVID-19 dhe mundësive nga ana e biznesit, apo dhe nevojave të tyre specifike. Shërbimet këshillimore mund të përfshijnë trajnime, seminare dhe sesione online.

03Financim

Të gjitha ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme-të do të marrin informacion për mundësitë e sigurimit të financimeve nga skemat e qeverisë, apo nga skemat e donatorëve të tjerë sipas nevojave të vëna në dukje në aplikimet e tyre.

Image2

Bujqësi

Image2

Turizëm

Image2

Sektorë të tjerë

900

Ndërmarrje mikro, të vogla dhe të mesme do të mbështeten deri në fund të vitit 2023

Njoftimet e fundit

  • Në datën 1 Mars, 2023, mbylli fazën e tij të parë projekti ConnectIT 2.0, në një aktivitet përmbyllës, ku morën pjesë mbi 80 të ftuar (studentë, bashkëpunëtorë të projektit dhe biznese që kishin përfituar nga shërbimet e ConnectIT). Aktiviti mundësoi jo vetëm ndarëjen e eksperiencave më të mira të bashkëpunimeve mes studentëve dhe përfaqësueseëve të sipërmarrjeve, por edhe ndihmoi si një moment për të vlerësuar edhe arritjet....

  • Essenti shop është një kompani që operon në Tiranë, e cila prodhon dhe tregton vajra esenciale nga produkte natyrale. Themeluesja dhe drejtuesja e biznesit Brunilda Topçiu tregon për ndryshimin dhe qasjen pozitive që pësoji "Essenti" falë bashkëpunimit të CoSolve me Connect IT Albania....

  • "Gjelbër" është një restorant mjaft i preferuar, në një nga zonat më të populluara në Tiranë, i cili ofron vakte të shëndetshme vegjetariane dhe vegane. Drejtuesi i biznesit Gerhard Veizi, tregon se një nga sfidat dhe dëshirat e tij më të mëdha ka qenë ndërtimi i një faqeje web-i e cila do të mundësonte një treg më të gjerë klientësh. CoSolve në bashkëpunim me Connect IT Albania mundi t'i vinte në ndihmë "Gjelbër" me digjitalizimn e të gjithë menusë duke ndikuar pozitivisht në ecurinë e mëtejshme....

CoSolve-19 mbështetet nga

bashkepunimi gjerman giz logo

Në bashkëpunim me