Uncategorized

CoSolve-19 / Uncategorized

"Gjelbër" është një restorant mjaft i preferuar, në një nga zonat më të populluara në Tiranë, i cili ofron vakte të shëndetshme vegjetariane dhe vegane. Drejtuesi i biznesit Gerhard Veizi, tregon se një nga sfidat dhe dëshirat e tij më të mëdha ka qenë ndërtimi i një faqeje web-i e cila do të mundësonte një...

Prej vitit 2011 "Caravan Horse Riding Albania" mikpret adhuruesit e kuajve, natyrës, historisë dhe kulturës. Vetëm pak kilometra larg Gjirokastrës qytetit të gurtë të shtëpive muze të mbrojtura nga UNESCO gjenden stallat në të cilat ndodhen rreth 40 kuaj, me të cilët ofrohen ture fantastike në shtigje si "Following Zagoria pathways" dhe "King Skerdilajd Army...

Pemla është kompania e parë e licencuar në Shqipëri për prodhimin e gjalpit të arrorëve dhe një nga historitë e suksesit nga CoSolve. Ana Shima, themeluese dhe drejtore ekzekutive e Pemla, ndan me ne rrugëtimin e tyre me CoSolve-19 dhe impaktin që programi pati për tejkalimin e një momenti tepër të vështirë për biznesin pas...

Një veçori e shtuar e programit CoSolve është edhe këshillimi nga trajnerët për bizneset përfituese përgjatë zbatimit të planeve të tyre të ndryshimeve. "Pizza Manëz" ka marrë asistencë për të gjetur pajisjet me specifikimet teknike më të përshtatshme si dhe është ndihmuar me prokurimin e një furre pice me kapacitet 12 vendësh, një frigorifer kolonë, një frigorifer banak...