Author: CoSolve-19

CoSolve-19 / Articles posted by CoSolve-19 (Page 2)

Nevoja për inovacion dhe teknologji të reja në prodhimin dhe magazinimin e produkteve vijon të rritet ndjeshëm për Apple Farm. Ndaj dhe gjatë periudhës së pandemisë biznesi u përball me vështirësi duke qenë se këto teknologji janë të vështira për t’u gjetur në tregun shqiptar. Zbuloni përfitimet nga pjesëmarrja e tyre në CoSolve-19....